По направената нарачка, ќе добиете меил за потврда.
Плаќањето е во кеш при доставата.

Нарачките се доставуваат од 2-5 работни дена до вашата адреса. Имајте во предвид дека времето за доставата може да варира во зависност од околностите како далечината, државните празници и останатите надворешни фактори надвор од контрола на Cocobuko.

Пред извршување на доставата ке добиете повик за потврда од доставувачот.

Ве молиме во моментот на доставата да има присутно лице за подигање на истата. Доставата на територија на Република С.Македонија е бесплатна. Доколку пратката не биде доставена поради било каква причина од страна на купувачот, истиот во иднина нема да може да нарачува. Доколку производот е оштетен или згрешен, Cocobuko превзема обврска за трошокот на достават

ВРАЌАЊЕ И ЗАМЕНИ НЕ ПРИФАЌАМЕ.

Кошничка