Maganda Bowl

699 ден

Out of stock

Категорија:

Полирана и од двете страни

За производот:

● Нашите 100% природни кокосови чинии се рачнo изработени од рециклирана кокосова
кора
● Биоразградливи , еколошки (еко-пријателски ) ,реупотребливи
● Идеални за смути, салати,свежо овошје и зеленчук и уште многу оброци по ваша желба
● Секоја кокосова чинија е уникатна сама по себе по својата големина, форма и боја
● Димензии : дијаметар 13-15 цм Длабочина 8-10 цм (450 – 650мл)

● Произведени во Виетнам

Упатство за употреба:

● Да се измие со топла вода и сјај после употреба
● Да се пребрише со сува крпа
● Да се премачка со кокосово масло после секои 10-20 употреби
● Да се користи за ладна храна и/или храна на собна температура
● Да не се остава предолго потопена во вода
● Да не се става во машина за садови , микробранова , рерна и фрижидер
● Да не се користи за многу топла храна

Кошничка